Kunskapsfrukost – Sälj som din kund köper!

Kommunicera med framgång
Av Henrik Björklund 6 år sen

Denna kunskapsfrukost är över. Vi tackar alla som var på plats och börjar planera för nästa kunskapsfrukost redan nu.

En av världens mest ansedda och främsta talare inom försäljning och kommunikation kommer till Göteborg och Stockholm i maj. Vid vår nästa Kunskapsfrukost får ni möjlighet att lyssna till Cheri Tree som presenterar sitt företag B.A.N.K., deras unika personlighetsanpassade verktyg och hur vi alla kan nå framgång genom att sälja så som kunden köper.

Cheri Tree har rest världen runt för att dela med sig av hur vi alla på 90 sekunder skapar träffsäker kommunikation och ett ökat säljresultat. Hon har föreläst på Harvard University och kört utbildningar tillsammans med globala superentreprenörer som Tony Robbins, Richard Branson och Robert Kiyosaki. Nu kommer hon till Sverige för att dela med sig av sin kunskap och den egenutvecklade metoden B.A.N.K. Vi på Right Thing united har fått en unik möjlighet att erbjuda er tillfälle att lyssna till kvinnan som bland annat utsetts till ”Woman Entrepreneur of the year”.

B.A.N.K. är lättbegripligt och användbart för den som vill nå fram med sitt budskap, oavsett kommunikationssätt och målsättning. Användare lär sig att optimera varje kommunikationstillfälle, både gentemot kund och internt. Oavsett om du arbetar med försäljning, vill kommunicera en idé eller bara få kollegor att nappa på en förändring  kommer B.A.N.K.-metoden ge resultat direkt.

– Vi kommunicerar ofta vårt erbjudande baserat på vår egen personlighetstyp, inte på mottagarens, vilket resulterar i att vi merparten av tiden kommunicerar ineffektivt, säger Cheri Tree.

Under frukosten kommer vi att få lära oss mer om de olika personlighetskoderna; Blueprint, Action, Nurturing och Knowledge, samt vilken kommunikation som tilltalar respektive personlighet. Metoden främjar en träffsäker kommunikation som stärker relationer och ökar försäljningen – och du kan förvänta dig att se snabba resultat. Vi ser fram emot att få ta del av Cheri Trees kunskap kring B.A.N.K och hur vi med enkla medel kan göra stor skillnad för försäljningen.

Välkommen på Kunskapsfrukost!

Fakta:

Brittiska företaget Aquipa Partner Ltd (est. 2012) med lokalkontor i Göteborg arrangerar event med Cheri Tree och utöver Kunskapsfrukosten hos Right Thing united kommer Cheri Tree hålla två heldagsutbildningar (11-16) på Gothia Towers 6 maj och Hotel At Six i Stockholm 13 maj.

Aquipa Partner är en plattform som erbjuder sina medlemmar en möjlighet att rekommendera produkter och tjänster, allt i ett system där vinsten av en värdefull rekommendation går tillbaka till både medlem och även hela Aquipas community. Företag kommer aldrig få bättre förespråkare än sina nöjda kunder.

Aquipa Partner är en stolt partner till B.A.N.K. och får återkommande feedback att användarna får bättre genomslagskraft i kommunikation och sälj genom B.A.N.K.

Kategori:
  Right Thing