Digital Media Specialist

Av Henrik Björklund 2 år sen

Platsen är tillsatt.

Right Thing united är en kommunikationsbyrå och vi brukar definiera oss själva som en samling experter på marknadskommunikation som driver affärer. Nu vill vi addera en skicklig Digital Media Specialist som kan bidra till att utveckla våra kunders närvaro och annonsering i framför allt sociala och programmatiska kanaler. Är det du?

Som Media Specialist på Right Thing united blir du en viktig spelare i ett team där du jobbar sida vid sida med kreatörer, varumärkesstrateger, filmproducenter och andra experter inom kommunikation. Tillsammans får ni för branschen närmast unika förutsättningar för att optimera effekten av varje enskild kommunikationsinsats och därigenom maximera affärerna för våra kunder. Både på lång och kort sikt. På RTu vet vi värdet av våra specialisters kunskaper och vad som kan åstadkommas om du ges utrymme att använda dem på rätt sätt. Det innebär att du i regel kommer att få mer tid och resurser för allt från strategi och planering till uppföljning och rapportering än vad du förmodligen är van vid. Du får inte bara chansen att göra ett riktigt bra jobb utan ges också tiden för att utvecklas och testa på nya system och kommunikationslösningar.

Önskad kompetens

Att du har ett stort intresse för digital kommunikation och lägger mycket engagemang på att hänga med i utvecklingen ser vi som självklart. Du är väl hemmastadd i det digitala medielandskapet och räds inte att ta reda på svaren på mer tekniska frågor.

Vi vill att du skall ha praktisk erfarenhet av att jobba i Facebooks annonsverktyg och gärna vara Blueprint certifierad. Vi önskar att du har varit i kontakt med sök, shopping, display eller videoannonsering i Googles nätverk. Har du även erfarenhet från andra system för programmatisk annonsering är det en fördel. Du har erfarenhet av att jobba med kampanjer där du utnyttjar flera kanaler för att nå dina resultat.

Din vardag består i huvudsak att planera, sätta upp, mäta, analysera, optimera och rapportera resultatet av digitala kampanjer.

Nyfiken? Vill du veta mer? Skicka ett mail till vår chef för Right Thing media: Uno på uno.ullven@rightthing.se. Ansökan vill vi ha på LinkedIn. Vi ser fram emot att få höra från dig!

Om Right Thing united

På kommunikationsbyrån Right Thing united drivs vi av att lära oss så mycket som möjligt om vår omvärld och hur vi kan påverka den med kommunikation. Så att när vi råder våra kunder alltid kan göra det på basis av kunskap. För ändamålet har vi tillsammans med vår syster Mardi Gras.Digital idag samlat ett fyrtiotal nyfikna specialister inom allt ifrån varumärkesstrategi och reklamkreation till content marketing, sociala medier och e-handelsutveckling. Vår mediebyrå planerar, optimerar och följer upp våra digitala kampanjer. Så att vi hela tiden får nya insikter vi kan använda för att maximera ROI för våra kunder. Vi är övertygade om att den som vet mest vinner. Det kanske är därför du vill hänga med oss.

Kategori:
  Right Thing