Mobilen – vår käraste ägodel

Av Henrik Björklund 5 år sen

Det här eventet är över. Men vi planerar redan för nästa frukost!

Idag är du alltid nåbar – via din mobil. Vårens sista kunskapsfrukost syftar till att ge kunskap om hur man kan göra mobilen till ett effektivt verktyg för marknadskommunikation.

Trots att vi, som de uppkopplade varelser vi är, kommunicerar allt mer med mobilen så är marknadsföring där relativt outforskad mark. De stora digitala tjänsteföretagen, som Google, har sedan länge haft devisen “mobile first”. Det är dags att hänga på och använda mobilen som kommunikationsplattform i marknadsföringen. Det vill säga; i relation till hur mycket mobilen används så borde vi jobba mer med att dra nytta av dess fördelar även inom marknadsföring.

Vi har nöjet att presentera Thomas Asserholt som huvudtalare. Thomas har jobbat med mobil annonsering lika länge som det har funnits och är idag vice VD och partner på Keymobile. Keymobile är ett mobilt annonsnätverk och stöttar några av Sveriges största annonsörer med att synas där. Ett axplock av deras kunder är; H&M, Cloetta, Swish, Libresse, Ikea och L’oreal. Genom samarbeten med över 200 mobilsajter och appar hjälper Keymobile till med att matcha rätt målgrupp med respektive kampanj. Keymobile blev i mars 2016, efter 1,5 års verksamhet nominerad av Sveriges mediebyråer till årets mobilaktör.

Vår alldeles egna Director of Digital Media här på Right Thing united, Sarah Blank följer upp och talar om sina och våra erfarenheter utifrån det vi gör tillsammans med våra kunder. Sarah är ny hos oss på Right Thing united men har 10 års erfarenhet av digital marknadsföring och tidigare arbetsgivare som Scream Mediabyrå, Forsman & Bodenfors och Aitellu. Sarahs ledord? Passionerad kommunikation i ett modernt medielandskap!

Detaljerad information

Morgonens event är gratis, vi bjuder på både kunskapen och frukosten. Notera att antalet platser är begränsade och anmälan därmed bindande. Vi har ett begränsat antal platser och förväntar oss ett stort intresse, så vänta inte med anmälan för länge.

Är du nyfiken på hur det såg ut på vår senaste Kunskapsfrukost, ta en titt här!

Om du har några funderingar eller frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Kategori:
  Right Thing