Leads! Så genererar du flest inom B2B.

– missa inte Henrik Björklund på Webbdagarna i Göteborg den 25/9
Av Cecilia Söderberg 4 år sen

Den 25 september är det återigen dags för Webbdagarna i Göteborg. I år är det lite extra personligt för oss på RTu eftersom vår vd Henrik Björklund kommer att vara med och dela med sig om hur du på bästa sätt genererar leads inom Business-2-business.

Leads är en vital del i din marknadsföring och att hitta nya sätt att generera fler bör vara ett kontinuerligt arbete inom företaget. Men vilka är egentligen bästa sätten för att skapa fler leads? Det vet Henrik Björklund!

RTu har haft ett mångårigt samarbete med Easy-Laser, ett världsledande företag inom laserbaserade mät- och uppriktningssystem. Tillsammans har vi utvecklat Easy-Lasers ekosystem för marknadsföring till en välsmord maskin för leadsgenerering. Och på köpet byggt deras varumärke och gett dem möjlighet att ta en ny position på marknaden.

I sitt föredrag kommer Henrik konkret visa upp delar av den process vi gått igenom tillsammans och prata om lärdomar vi dragit under de här åren. Han kommer också ge dig insyn i hur RTu jobbar utifrån kundresan samt vilka kanaler vi använder till vad.

Missa inte denna möjlighet den 25/9 – säkra din plats här!

Kategorier:
  B2B, Right Thing