Kunskapsfrukost om LinkedIn

- som verktyg för sälj & marknadsföring
Av Frida Engström 4 år sen

Det här eventet är över.

Behoven av förändrade arbetssätt inom industriell (eller B2B) försäljning har ökat i takt med internetanvändningen. Idag har kunden möjlighet att veta lika mycket, eller mer, än en säljare om de produkter och de lösningar som finns att välja mellan. Då blir andra saker avgörande för affären. Till årets andra Kunskapsfrukost presenterar vi med glädje vår egen CEO Henrik Björklund som talare. Henrik har i många år  jobbat med att utveckla företags marknadsföring och försäljning med LinkedIn som verktyg. Redan 2012 fick han mycket uppmärksamhet för sin bok, Nå framgång på LinkedIn, som då var den enda boken om systemet skriven för svenska förhållanden.

Vi är många som pliktskyldigt har en LinkedIn-profil men inte riktigt fått till vad vi skall ha den till, utöver att se att alla andra verkar vara där dagarna i ända. För att reda ut hur företag och personer kan dra nytta av LinkedIn i sina affärer, genom integrerad marknadsföring och försäljning, kommer Henrik att tala om hur han använder LinkedIn som ett viktigt verktyg till effektiv marknadsföring och försäljning.

Under morgonen får vi en genomgång av best practises för hur man som B2B-företag och inte minst som säljare/marknadsförare kan dra nytta av alla de möjligheter som LinkedIn faktiskt erbjuder kring marknadsföring och försäljning. Det kommer att handla om hur man bygger ett professionellt rykte som säljare såväl som strategier för att effektivisera prospektering. Men också om hur ett företag kan bygga en kanal för långsiktig kraftfull kommunikation mot både nya och befintliga kunder. Vi på Right Thing united hjälper dagligen såväl svenska som internationella företag att nå ut till komplicerade och specifika målgrupper med kommunikation i dessa miljöer.

För dig som är marknads- och/eller försäljningschef på ett B2B-företag garanterar vi en morgon med konkreta tips och insikter som kommer påverka hur du ser på ert sätt att jobba med marknadsföring och försäljning.

Våra Kunskapsfrukostar är gratis, vi bjuder på både kunskapen och frukosten. Men vi har ett begränsat antal platser så vänta inte med anmälan för länge.

Sista anmälningsdag: torsdag 7 mars.

Är du nyfiken på hur det såg ut på vår senaste Kunskapsfrukost, ta en titt här!

Om du har några funderingar eller frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

Obs: Datumet har ändrats från 7 mars till 14 mars.

Kategorier:
  LinkedIn, Right Thing