Ett snurrigt år – men julen kommer lika plötsligt som vanligt.

Av Henrik Björklund 2 år sen

Kära vänner!

Vilket konstigt år det här blev. Det är inte mycket som har varit sig likt under 2020, och aldrig tidigare har väl uttrycket ”att pendla mellan hopp och förtvivlan” känts så påtagligt. Samtidigt har 2020 inneburit utveckling, innovation, digitalisering och, inte minst, hemarbete för mängder av människor.

I tider av kris och ovisshet klamrar vi människor oss fast vid allt vi kan hitta i form av stabilitet i tillvaron. För oss på RTu har detta varit våra kunder och kollegor. Trots rusande smittotal, permitteringar, uppsägningar, konkurser och allmän förtvivlan har vi tillsammans orkat se framåt och fokusera på att få en i grunden förändrad tillvaro att fungera.

Bland allt det som har hänt under 2020 är det svårt att lyfta fram det viktigaste, så vi försöker inte ens. I stället påminner vi i all enkelhet om några av de nyheter som har gått ut i våra egna kanaler. Du kan läsa dem bland insikter och nyheter här nedan.

Så, efter ett distanserat och snurrigt år kan vi bara tacka allra ödmjukast och verkligen uttrycka hur glada och stolta vi är över att vara en del av samma sammanhang som ni. Därför vill vi att ni tar väl hand om er och håller er friska. Och passar på att önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Glada julhälsningar
Från alla oss på RTu

Henrik Björklund

PS. Vi tar det lugnt fr o m den 23 december t o m den 1 januari. Hoppas ni gör det också!

Kategori:
  Right Thing