Den som vet mest vinner.

Right Thing united är en kommunikationsbyrå med fysisk hemvist i Göteborg. Själsligt och professionellt befinner vi oss dock ständigt på upptäcktsfärd – inte sällan i det digitala medielandskapets framkant. Vi drivs av att lära oss så mycket som möjligt om vår omvärld och hur vi kan påverka den med kommunikation. Allt för att vi ska kunna rådge våra kunder på basis av kunskap.

För ändamålet har vi samlat nyfikna specialister inom allt från varumärkesstrategi och reklamkreation till content marketing och UX-design. Dessutom har vi en egen digital mediebyrå som planerar, optimerar och följer upp våra digitala kampanjer så att vi hela tiden får nya insikter som vi kan använda för att maximera ROI för våra kunder.

Vår utgångspunkt är att alla vi på RTu ska veta vad vi pratar om. Därför värderas allas åsikt högt i alla lägen. Och därför delar vi gärna med oss av våra kunskaper till kollegor, kunder och även till omvärlden via våra digitala kanaler, böcker och i samband med våra Kunskapsfrukostar.

Så varför hänga med oss? Enkelt. Den som vet mest vinner.

 

Vår koncern

Rent strukturellt är Right Thing united en koncern. Den består av kommunikationsbyrån med samma namn, mediebyrån Right Thing media och Right Thing delivered som erbjuder rådgivning inom handel. I praktiken fungerar vi dock som en och samma byrå med full tillgång till varandras kompetens och kunskap.

Hänt på byrån

Webbdesigner med utvecklarfingrar eller en frontendutvecklare med öga för design.

9 mars, 2017
Vi söker dig som, liksom det mesta av det vi gör idag, ligger i gränslandet mellan design och teknik. Och som kan bidra till att ta våra kreativa kommunikationsidéer vidare och förverkliga dem i digital form – oavsett om det är en interaktiv landningssida, en geografiskt styrd banner på nyhetssajternas förstasidor eller en fullskalig webbplats i WordPress. Du kommer jobba i team med andra experter inom exempelvis SEO, Digitala Media, Sociala Media och film, men också med copywriters och art directors, allt för  att maximera effekten av våra kunders marknadsinvesteringar. Vi förväntar oss att du kan HTML5 och JavaScript, samt att du varit involverad i att sätta upp ett flertal webbplatser där fokus varit på en grym användarupplevelse (UX). Meriterande är även kunskaper i och erfarenheter av Google Tag Manager. När vi bygger webbplatser själva jobbar vi huvudsakligen med WordPress. Det är med andra ord inte de stora programmeringsuppdragen som är din huvudsakliga passion, utan smarta och väldesignade lösningar som gör såväl våra kunder som besökarna på deras webbplatser glada och nöjda. Vi förutsätter också att du gillar (och har erfarenhet av) utmaningar och tekniska problem, allt från heatmaps och konverterande CTAs till Rich-Media banners under 50KB. Du har förmodligen en eftergymnasial utbildning i webbdesign/-utveckling. Kanske en yrkeshögskoleutbildning? Vi tror också att du jobbat några år och skaffat dig en egen erfarenhet av vad som funkar och vad som inte gör det, så att du kan gnugga den mot vår och att vi därigenom kan utvecklas tillsammans. Ansöker gör du via LinkedIn, här är en länk>> Right Thing united är en kommunikationsbyrå med fysisk hemvist i Göteborg. Själsligt och professionellt befinner vi oss dock ständigt på upptäcktsfärd – inte sällan i det digitala medielandskapets framkant. Vi drivs av att lära oss så mycket som möjligt om vår omvärld och hur vi kan påverka den med kommunikation. Allt för att vi ska kunna rådge våra kunder på basis av kunskap. För ändamålet har vi samlat nyfikna specialister inom allt från varumärkesstrategi och reklamkreation till content marketing och UX-design. Dessutom har vi en egen digitalmediebyrå som planerar, optimerar och följer upp våra digitala kampanjer så att vi hela tiden får nya insikter som vi kan använda för att maximera ROI för våra kunder.

En gåva som gör skillnad

21 december, 2016
Right Thing united ställer sig i år bakom Göteborgs Kyrkliga Stadsmission och hjälper våra medmänniskor till att få en lite godare jul!

Välkommen åter!

2 december, 2016
Ett hjärtligt tack till alla ni som tog er hem till oss en kylig novembermorgon, kul att ha er här och oerhört roligt med engagemanget och alla reflektioner!
På byrån

Vi söker en Art Director med kreativ höjd och digital styrka

4 november, 2016

Nu har det blivit dags att förstärka med en ytterligare en Art Director. Läs mer

Välkommen Matilda!

28 oktober, 2016
Vår nyaste rekrytering har ena foten i produktionsledning och den andra i vår interna kommunikation.

Höstens första kunskapsfrukost

20 oktober, 2016
Tack till Martin Kössler på HuginBiz för en givande dialog och det internationella perspektivet på e-handel och ett minst lika stort tack riktas alla deltagare!