Behöver världen fler reklamare?

Nej. Det är där du kommer in.
Av Einar Korpus 4 år sen

Självklart behöver världen egentligen inte fler människor som arbetar med reklam. Det som behövs är fler begåvade reklamare, och då är det tvärtom så att behovet är stort.

Göteborgs huvudsakliga reklamutbildning.

På Right Thing united är vi starkt engagerade i Göteborgs huvudsakliga reklamutbildning på Yrgo. Flera av oss har gått en utbildning där. Vi är representerade i ledningsgruppen för utbildningen till AD och copywriter. Och vi tar regelbundet emot praktikanter här på byrån*. Varje år startar den tvååriga YH-utbildningen med inriktning mot art direction och copywriting, och nu är det dags att söka till nästa start.

Är reklam något för dig? Det vet du bäst själv. Skulle vi kunna säga. Men riktigt så enkelt är det inte. Eftersom reklam är ett hantverk, inte en konstform, går det att lära sig. En utbildning är en bra start, särskilt när den innehåller mycket praktik ute på byråer i Göteborg, Sverige eller världen. Möjligheterna att få jobb är goda, vilket är det viktigaste kännetecknet för en YH-utbildning. Är reklam något för dig? Nu kan du börja fundera. Yrgos reklamutbildning är rolig, intensiv och kreativ, och vi på Right Thing united rekommenderar den. Varmt.

Yrgo Art Director och Copywriter utbildning sök senast 15 oktober

* Just nu har vi en copywriterpraktikant som heter Ted. Han har redan hjälpt oss med starka idéer som våra kunder älskar.

Kategori:
  Right Thing