Nyhet: En gåva som gör skillnad

Right Thing united ställer sig i år bakom Göteborgs Kyrkliga Stadsmission och hjälper våra medmänniskor till att få en lite godare jul!

Vi är Stadsmissionens Julpartner 2016

Publicerad: 2016-12-21

I november satt det 300 nallar runt om i Göteborg och vittnade om hur barn och unga far illa på den plats som skall vara ens trygga punkt: hemma. Med 300 berättelser från verkliga livet påmindes vi göteborgare om att så många runt omkring oss kan lida i tystnad och ensamhet.

Såhär i juletid förbereder sig många familjer för dignande julbord, granar omringade av klappar och alla möjliga godsaker på fikabordet. Men sanningen är den att inte alla har samma möjlighet att fira jul med samma värme och förväntan som så många av oss andra. Oberoende av orsak så finns det otaliga familjer vars julfirande inte lever upp till barnens förväntningar, eller inte blir av överhuvudtaget.

På Right Thing united valde vi därför att ställa oss bakom Stadsmissionen som Julpartner 2016! I år delar vi tillsammans med Stadsmissionen ut 40 matkassar i Göteborg, för att så många som möjligt skall få en God Jul!

Med detta sagt vill vi också önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Stadsmissionen Julpartner 2016

 

Intresserad?

info_icon_large

Vill du veta mer om hur vi tänkte här? Kontakta Henrik.

Henrik Björklund CEO/Account Director 0766 33 32 99

Henrik förstår ett företags affär i helhet och i delar. Med en bakgrund som sälj- och marknadschef förstår han även hur en företagsledning resonerar och prioriterar, vilket gör honom skicklig på att ta fram genomförbara och framgångsrika marknadsstrategier. Utöver sitt kundansvar hanterar han även all daglig drift och personal på Right Thing united.

Vill du bli kontaktad?