En miljon minuter video i sekunden.

Right Thing studio

Foton är fortfarande den vanligaste inläggstypen i sociala medier, och de fortsätter att generera starkt engagemang. Men det starkaste engagemanget kommer från video. Och skillnaden är stor. Quintly har undersökt cirka 49 miljoner inlägg på 72 194 Facebook-sidor under januari 2019 och konstaterar att videor i genomsnitt hade 2 183 interaktioner, jämfört med 1 358 för foton. Detsamma gäller för Instagram där det visar sig att videoinlägg har upp till 49 % högre interaktion än bildinlägg.

Vi på Right Thing har också märkt av ett ökat behov av rörligt material från våra kunder. Av den anledningen har vi sjösatt ett nytt affärsområde som vi kallar Right Thing studio. Vi har producerat video och rörligt material för digitala kanaler under många år så det är inte nytt för oss. Skillnaden är att vi nu fokuserar ännu mer på att använda oss av smarta, snabba och effektiva lösningar för att framställa material som lämpar sig för digitala kanaler utan att det ska kosta skjortan. I vår egen studio fotograferar och filmar vi dessutom snabbt och smidigt. Självklart samarbetar vi även i fortsättningen med vårt nätverk av experter inom respektive område när det behövs.
Fokus för Right Thing studio ligger inom följande tre områden:
Foto/Film/Video3D/AnimeringAR/VR/MR

Film, video och rörlig bild för sociala medier, webbplatser, digitala skärmar med mera. Det finns fler användningsområden än någonsin. Det alla har gemensamt är att de berättar en historia. Om det görs på rätt sätt blir det något som sätter sig i minnet och som ger en bestående känsla. Och bygger varumärken.

3D/AnimeringHur visar vi något som inte finns? Jo, vi skapar det i en 3D-miljö. Fotorealistiska 3D-bilder och animeringar kombinerat med verkliga bilder och filmer är ett effektivt sätt att visa något som inte riktigt finns än.

AR/VR/MRNumera bär de flesta med sig ett verktyg för att ta del av augmented reality – sin smartphone. Skillnaden mellan AR och VR är att i AR lägger du till något till verkligheten medan i VR ersätts verkligheten med en virtuell verklighet. MR eller mixed reality är en kombination av AR och VR. Exempel på det är AR-filter med egen design för Snapchat, Instagram och Facebook.

Intresserad?

Låt oss kontakta dig.
Dina personuppgifter är jättefina. Därför håller vi dom i säkert förvar. Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår personuppgiftspolicy.
Johan-Wertsen-right-thing-united