Hur kan vi hjälpa dig?

Behöver ni hjälp att nå ut till era målgrupper, är i behov av en ny varumärkesstrategi eller sitter mitt i planeringen av nästa reklamkampanj?

Ring oss på +46 31 10 05 10 eller fyll i vårt formulär och berätta om era tankar, eller problem, så hör vi av oss för att se hur vi på bästa sätt kan hjälpa er med er kommunikation.

Dina personuppgifter är jättefina. Därför håller vi dom i säkert förvar. Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Ingen kund är den andra lik

Vi på Right Thing united tror inte att det finns universella lösningar eller strategier inom marknadsföring som passar alla. Vi tror nämligen inte att det finns någon som är eller tänker precis som du. Det bästa vi kan göra är att ta tillvara på det som gör dig unik och anpassa oss efter era förutsättningar. Vad ni vill kommunicera, via vilka kanaler och med vilken budget är allt av betydelse för hur just er kommunikation kommer att se ut.

Vi erbjuder bland annat

Landningssida A Analys och strategi

Läs mer

Bra kommunikation kommer ur ett bra förarbete. Därför förankrar vi varje kreativ idé i insikter om dig och din målgrupp. Vi ser även till att definiera mål och konkretisera planer så att vi är överens om vart vi ska och hur vi ska komma dit.

Landningssida A Idé och koncept

Läs mer

Ibland låter vi en bra idé styra valet av kanal och ibland utformar vi hela koncept utifrån var vi mest effektivt når din målgrupp. Oavsett vilket handlar kreativ höjd för oss alltid om en kombination av idérikedom och förståelse för dig och din affär.

Landningssida A Analog produktion

Läs mer

En hel del information gör sig fortfarande bäst i traditionella format. Vi hjälper dig att identifiera vad du med fördel kan kommunicera analogt och skapar slutprodukter som är både engagerande och trevliga att titta på.

Landningssida A Digital produktion

Läs mer

Vi hjälper dig att nå fram till din målgrupp. Rätt budskap i rätt kanal! Med utgångspunkt i dagens digitala medielandskap skapar vi kommunikation som är relevant, attraktiv och effektiv. Det kan vara allt från banners i HTML5 till film för webben.

Landningssida A Mediebyrå

Läs mer

Vi är Google Partner och samarbetar med Adform (en av världens ledande plattformar för digitalannonsering). I korthet betyder det att vi kan planera, köpa, placera, administrera och optimera all din digitala media. Läs mer om Right Thing media och vilka digitala verktyg vi använder här.

Landningssida A Uppföljning

Läs mer

För att säkerställa kommunikationens kvalitet ser vi alltid till att följa upp den. Antingen under eller efter genomförandet, med hjälp av digitala analysverktyg, statistik och hederliga på-plats-möten med dig som kund.

Landningssida A Kundupplevelse

Läs mer

För att marknadskommunikationen ska ge full effekt måste innehållet nå hela vägen fram till mötet med kunden. Vi tränar era medarbetare i konsten att alltid leverera löfte och förväntningar i kundmötet.

Landningssida A Retailstrategi

Läs mer

Vi hjälper verksamheter inom handel att utveckla, synkronisera och aktivera retailstrategierna för bästa möjliga verkningsgrad. Det gör vi framför allt genom att utveckla ledarnas förmåga att odla och säkerställa den företagskultur som verksamheten behöver.

Ett urval av våra Case

TeamSportia - klassikerprodukter

Team Sportia – KlassikerProdukter

Läs mer

Team Sportia ville uppmärksamma sig själva som återförsäljare av KlassikerProdukter, samtidigt som deras stora kunskap kring produkterna lyftes. Vi skapade ett koncept där varje butik kategoriserats efter utbud och kunskap kring KlassikerProdukter. Detta i kombination med reklam riktad specifikt mot målgruppen resulterade i en ökad försäljning och en nominering i Gyllene Hjulet 2016.

Easy-Laser XT

Easy-Laser – Leadsgenerering

Läs mer

Med Easy-Laser har vi visat att en smal målgrupp inte behöver vara varken ett hinder eller en nackdel. Med kunskap kring hur du riktar din reklam till rätt målgrupp kan det i dagens digitala samhälle istället vara en fördel. Genom en varumärkesbyggande kampanj, video och annonsering i flera kanaler får laseruppriktnings försäljaren Easy-Laser nu över 100 kvalificerade leads i månaden genom digitala kanaler.

Astrid Lindgrens Värld - Pippi Långstrump

Astrid Lindgrens Värld – Onlinekampanj

Läs mer

Med Astrid Lindgrens värld utökade vi den befintliga, redan framgångsrika, analoga marknadsföringen genom att även satsa digitalt. Den omfattande digitala strategin resulterade i banners, textads, landningssidor och video i olika kanaler. Resultatet? Intäkter betydligt större än investeringen och ett nytt besöksrekord för parken, med hela 16 000 fler besökare än föregående år!

Right Thing united – Showreel 2017

Vill du veta mer?

Kontakta oss i nedan formulär. Eller ring på: +46 31 10 05 10 så berättar vi mer.

Dina personuppgifter är jättefina. Därför håller vi dom i säkert förvar. Genom att skicka in detta formulär godkänner du vår personuppgiftspolicy.