Vi växer. Igen.

Av Henrik Björklund 6 år sen

Vi kan stolt berätta att vi förstärkt den glada RTu-skaran med ytterligare kompetens inom olika expertområden – fyra stycken medarbetare för att vara exakt. Vi välkomnar André, Jakob, Malin och Mikaela!

Det senaste tillskottet är UX designern Jakob som snackar flytande CSS, HTML och har ett brinnande frontend intresse. Hans främsta fokus när han bygger webbsidor är att det ska vara lätt att orientera sig på sidan och hans mantra lyder: skala bort, skala bort, skala bort. Självklart är han lika dedikerad när han finkammar internet efter t-shirts med hårdrocksmotiv från 80-talet eller odlar thailändska grönsaker i växthuset.

Malin som närmast kommer från DDB Göteborg kliver in som kreativ copywriter. På RTu vill hon skriva träffsäkert innehåll till kundernas respektive kanaler och skapa engagerande reklam som säljer. Hennes bästa investering är ett pingisbord till kontoret och frågar du var hon bor kommer du få på Google eller Snapchat som svar. Fråga inte efter hennes visitkort, då kommer hon bara vifta med sin hand och skryta om sitt inopererade nfc-chip.

Brobygrafiska spottar varje år ur sig mängder av kompetenta grafiska formgivare – vi lyckades knipa 60-tals fanatikern André som är en av dem. Han är noggrann och kräver hela tiden tydliga instruktioner för att minimera antalet korrekturvändor vilket i sin tur effektiviserar originalproduktionen. Dessutom råkar han kunna alla flaggor i hela världen – kunskap som visat sig komma väl till pass under exempelvis RTu-quizen på fredagsfikat.

Som grädde på moset plockar vi in Mikaela som närmast kommer från mediebyrån Vizeum. På Right Thing media går hon in som digital media planner och ser fram emot att fortsätta utvecklas digitalt, testa nya annonsformat och optimera kampanjer för att säkra kundens ROI. För övrigt är hon tjejen som börjat skriva på tre romaner, förlikats med sitt shoppingberoende och vid 29 års ålder upptäckt tv-spel.

Våra nyförvärv kommer att tillföra lite gott och blandat helt enkelt, varmt välkomna allihop!

Kategori:
  Right Thing