Vi söker en Art Director med kreativ höjd och digital styrka

Av Henrik Björklund 7 år sen

Nu har det blivit dags att förstärka med ytterligare en Art Director. Vi letar efter dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta i digitala miljöer. Och som har intresset och nyfikenheten som krävs för att hålla koll på det senaste och hela tiden vilja lära dig nytt.

Right Thing united fortsätter att expandera och vi söker nu en erfaren och digitalt skicklig Art Director. En person som vill vara med på en spännande resa i kommunikationsbranschens absoluta framkant. Hos oss blir du en mycket viktig kugge i en organisation bestående av idel experter. Som AD kommer du självklart att jobba tätt ihop med våra copywriters. Men du får också förmånen att teama upp med ett flertal andra specialister inom digital kommunikation och mediestrategi. Alla med fokus på att skapa bästa möjliga resultat för vår växande skara av kunder inom både B2C och B2B. Förstudier, mätning och uppföljning är en naturlig del av vår vardag. Och med egen digital mediebyrå i huset får du en unik möjlighet att följa effekten av ditt arbete och därmed också att utvecklas i din yrkesroll.

Önskad kompetens

Du som söker ska vara en idéstark, formsäker och tekniskt skicklig Art Director med erfarenhet av digital kommunikation. Har du en ytterligare spets inom rörligt media, UX/IX, eller för den delen strategi, är det en klar fördel. Det är också viktigt att du är vetgirig och nyfiken på vad som händer och sker i såväl verkliga livet som i den digitala världen. Våra kunder förväntar sig att vi inte bara har koll på de senaste kommunikationsmöjligheterna utan också har väl underbyggd kunskap om vad som funkar och inte. Har du både kompetensen vi söker och viljan att lära nytt? Skicka din ansökan inklusive CV senast den 27 november tillrekryteringsspecialist Susanne Areschoug, susanne.areschoug@starrekrytering.se. Intervjuer sker löpande.

Om Right Thing united

kommunikationsbyrån Right Thing united drivs vi av att lära oss så mycket som möjligt om vår omvärld och hur vi kan påverka den med kommunikation. Så att när vi råder våra kunder alltid kan göra det på basis av kunskap. För ändamålet har vi idag samlat ett tjugotal nyfikna specialister inom allt ifrån varumärkesstrategi och reklamkreation till content marketing och sociala media. Dessutom har vi en egen digitalmediebyrå som planerar, optimerar och följer upp våra digitala kampanjer. Så att vi hela tiden får nya insikter vi kan använda för att maximera ROI för våra kunder. Så varför hänga med oss? Enkelt. Den som vet mest vinner.

Kategori:
  Right Thing