Vi presenterar vårens första Kunskapsfrukost

Hur ska du tänka runt karriär och affär nu när LinkedIn förändras i grunden?
Av Henrik Björklund 6 år sen

Detta event är över. Vi tackar alla som var på plats och börjar planera för nästa kunskapsfrukost redan nu.

LinkedIn genomgår just nu sin mest omfattande förändring sedan lanseringen. Tillsammans med Oscar Rydman, Senior Relationship Manager, LinkedIn Norden ger vi er möjlighet att förstå vad förändringarna betyder för dig, nu och framöver. Oscar har också lovat dela med sig av LinkedIns vision för den framtida utvecklingen.

LinkedIn utvecklas kontinuerligt men just nu påverkas du som användare mer än på länge. Inte minst genom att gränssnittet i datormiljön förändras i grunden. Konsekvensen är ett antal nya funktioner och ett annat sätt att göra det du gjorde tidigare. Samtidigt försvinner också viss funktionalitet.
Vi är glada att kunna ge er möjlighet att möta Oscar Rydman från LinkedIn:s Nordenkontor. Oscar kommer att prata om vart de är på väg samt vilken vision och vilka strategier som ligger bakom de förändringar vi nu ser. Med sina 480 miljoner användare runt hela jorden och en tydlig vision vill LinkedIn matcha kompetens mot kompetensbehov. Vi ger dig en uppfattning om hur det påverkar utvecklingen.

Henrik Björklund, CEO på Right Thing united och författare till ”Nå framgång på LinkedIn” tar sedan vid och ger sin bild av hur du bäst kan dra nytta av LinkedIn i affärerna framöver. Det är för dig som säljare och entreprenör förändringarna blir som tydligast. I den kontexten kommer han också att gå igenom lite kring de kringtjänster och sidoapplikationer som idag finns tillgängliga. Tyngdpunkten kommer att ligga på ”Sales Navigator” som etablerar sig som ett allt mer naturligt och viktigt verktyg för personer och organisationer som vill jobba med och dra nytta av möjligheterna i social försäljning och marknadsföring.

Vi hoppas kunna ge kunskap och inspiration blandat med konkreta tips som gör att du kan gå hem och dra ännu större nytta av LinkedIn. I karriären såväl som i affären.

Morgonens event är gratis, vi bjuder på både kunskapen och frukosten. Notera att antalet platser är begränsade och anmälan därmed bindande. Sista anmälningsdag är 16 mars. Vi har ett begränsat antal platser och förväntar oss ett stort intresse, så vänta inte med anmälan för länge.

Är du nyfiken på hur det såg ut på vår senaste Kunskapsfrukost, ta en titt här.

Om du har några funderingar eller frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.

 

Kategori:
  Right Thing