Välkomna Micaela och Krish!

Vi växer med två nya medarbetare
Av Henrik Björklund 7 år sen

Det här med att välkomna nya medarbetare har på senare tid blivit ett kärt bestyr för oss på Right Thing united. Nu är det dags igen – gånger två.

Ny projektledare på byrån är Micaela Ahdrian. Civilekonom från Göteborg, som de senaste tre åren drivit eventbyrån Cous Event tillsammans med en kompanjon. Hos oss på RTu ser Micaela chansen att få fortsätta jobba strategiskt, nära kunderna, men med fler kanaler än tidigare att tillgå, inte minst digitalt. Som driven och lösningsorienterad uppskattar Micaela också att få kliva in i ett sammanhang där tempot är högt och där resultat allt som oftast står i centrum. Är hon inte på jobbet (vilket det blivit mycket av under åren som företagare) kan du hitta Micaela på en strand i San Diego. Eller kanske hemma i lägenheten i Johanneberg tillsammans med fästmannen Emil eller väninnorna i vinklubben 50 shades of red.

Även vår digitala mediebyrå Right Thing media fortsätter att växa. Det senaste tillskottet till vårt minst sagt internationella mediegäng är Krish Maher. En brittiska som närmast kommer ifrån mediebyrån Vizeums Londonkontor. I England jobbade Krish med stora kunder som Fox films, Mini och Pfizer. Som Digital Media Planner på Right Thing Media ser hon fram emot att specialisera sig ytterligare inom digital mediaplanering och att hjälpa även mindre företag att nå framgång i digitala kanaler. Att Krish hamnat i Sverige och hos oss kan vi bland annat tacka hennes svenske man Vijay för. I höstas fick han henne att byta London-smog och cityliv mot friskluften och lugnet i Trollhättan. Att det är en bit till jobbet bekymrar inte Krish det minsta. Älskar man att läsa är två gånger 40 minuters tågresa närmast att betrakta som en förmån!

Varmt välkomna båda två!

 

Vill du också välkomna, så hittar du tjejerna här!

Kategori:
  Right Thing