Välkommen BDO!

Ny kundrelation med betoning på relation
Av Henrik Björklund 7 år sen

I höstas påbörjade vi ett spännande samarbete med BDO, en av Sveriges snabbast växande revisionsbyråer

Med drygt 450 anställda har BDO kontor på ett 20-tal orter runt om i landet. BDO erbjuder tjänster inom de fyra affärsområdena Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Och fungerar som en komplett affärspartner för allt ifrån enskilda firmor till börsnoterade bolag. Både i Sverige och internationellt!

BDO Sverige är en del av BDO International. Världens femte största revisionsbyrånätverk med 60 000 anställda och mer än 1 300 kontor i 150 länder. Gemensamt för alla kontor i nätverket är att man fokuserar stenhårt på att leverera den absolut bästa kundupplevelsen, i alla lägen. Och här i Sverige kan man minst sagt säga att de har lyckats.

De senaste åtta åren har BDO varit topp 3 i SKI:s kundnöjdhetsmätningar och inte mindre än sex gånger har företaget hamnat högst upp på prispallen. Det förstår man när man träffar personerna som jobbar där. Trevliga, proffsiga och måna om kundens bästa.

Ett första resultat av vårt samarbete är BDO:s årsrapport för 2015 med titeln ”Relationsbyrån” som kom rykande färsk från tryckeriet häromdagen. I den tar vi temperaturen på de olika affärsområdena, kartlägger trender, presenterar kundcase och mycket mer. Är du nyfiken på vilka nya skatteregler som lurar bakom hörnet, vad som kännetecknar en riktigt bra revisor eller bara hur det är att jobba på BDO kan du läsa årsrapporten här.

Välkommen att höra av dig om du undrar vad vi kan hjälpa just dig med!
Kategori:
  Right Thing