Sökes: Art Director som kan digital form!

Av Frida Engström 4 år sen

Platsen är tillsatt.

Right Thing united fortsätter att expandera och vi söker nu en erfaren och digitalt skicklig Art Director som vill vara med på en spännande resa i kommunikationsbranschens absoluta framkant. Hos oss blir du en viktig kugge i en organisation bestående av idel experter.

Som AD kommer du självklart att jobba tätt ihop med våra copywriters. Men du får också förmånen att teama upp med ett flertal andra specialister inom digital kommunikation och mediestrategi, alla med fokus på att skapa bästa möjliga resultat för vår växande skara av kunder.
Din uppgift är att bidra till att lyfta kreativitet, form och finish till nya nivåer för några av våra mest krävande kunder, såväl kända globala B2C-varumärken som nischade men lika globala B2B-varumärken.

Önskad kompetens

Du som söker ska vara en idéstark, formsäker och tekniskt skicklig Art Director med mångårig erfarenhet av kreation och formgivning utifrån en digital kontext. Inte företrädesvis UX eller webbdesign men kommunikation som tar avstamp i dagens digitala miljö. Våra kunder förväntar sig att vi levererar kreativ höjd i kombination med genomarbetad form utifrån väl underbyggd kunskap om vad som funkar och inte. Har du både erfarenheten och kompetensen vi söker samt viljan att lära nytt?

Välkommen att ansöka via LinkedIn här.

Om Right Thing united

På kommunikationsbyrån Right Thing united drivs vi av att lära oss så mycket som möjligt om vår omvärld och hur vi kan påverka den med kommunikation – så att när vi råder våra kunder alltid kan göra det på basis av kunskap. För ändamålet har vi idag samlat ett tjugotal nyfikna specialister inom allt ifrån varumärkesstrategi och reklamkreation till content marketing och sociala medier. Dessutom har vi en egen mediebyrå som planerar, optimerar och följer upp våra digitala kampanjer – så att vi hela tiden får nya insikter vi kan använda för att maximera ROI för våra kunder. Så varför hänga med oss? Enkelt. Den som vet mest vinner.

Kategori:
  Right Thing