Nyförvärvade kunskaper och erfarenheter

– i form av vår nya vice vd Katarina!
Av Henrik Björklund 4 år sen

Vi är mycket glada och stolta över rekryteringen av Katarina Åkesson till Right Thing united. Katarina kommer att arbeta som vice vd på RTu samt ansvara för och driva affärsområdet Right Thing insight.
Right Thing united expanderar och har rekryterat Katarina Åkesson som en del i den utvecklingen. Katarina har en gedigen bakgrund och blir ett värdefullt tillskott på bolaget. Hennes personlighet och erfarenhet kommer att stärka oss i vår fortsatta utveckling.

Katarina är en försäljningsorienterad och affärsdriven ledare som under lång tid har assisterat företag och verksamheter i att förstå sina kunder och sin marknad bättre. Hon har en bred erfarenhet av marknadsundersökningar, varumärkesstrategi och kundupplevelse där hon hjälper företag och organisationer att utveckla sina erbjudanden och stärka sitt varumärke. Dessutom har hon en lång erfarenhet av att coacha, utveckla och stötta medarbetare. Nyförvärvade kunskaper och erfarenheter

“Vi på RTu kunde knappast hitta en bättre lämpad person än Katarina för att driva vårt nya affärsområde Right Thing insight. Mot bakgrund av vår devis “Den som vet mest vinner” kommer vi att erbjuda insikter och analys av såväl inhämtad som kundens egen data. Jag ser fram emot den här utvecklingen”

– Henrik Björklund, VD på Right Thing united.

Katarina kommer närmast från Origo Group där hon var kontorschef för Göteborgskontoret. Dessförinnan arbetade hon i olika roller på ett av Sveriges ledande analys – och undersökningsföretag, Scandinfo Marketing Research där hon under två sista åren var VD.

“Jag är oerhört stolt och glad över att få vara en del av Right Thing united. Nu ser jag verkligen fram emot att få lägga all min kraft och tid på att utveckla och driva Right Thing insight. En satsning som jag menar ligger helt rätt i tiden och som kan ge stor kundnytta till våra kunder.”

Vi ser ljust på framtiden med Katarina som en del av vårt team, och tror att vi tillsammans kommer skapa många nya affärsmöjligheter. Välkommen att kontakta Katarina för att få mer information om Right Thing insight eller våra övriga tjänster.

Kategorier:
  Analys och strategi, Right Thing