Huski Wear – klädmärke med globala ambitioner

Av Henrik Björklund 3 år sen

Det är inte varje dag vi som byrå får chansen att vara djupt inblandade i lanseringen av ett helt nytt, helt digitalt, grymt inspirerande varumärke för “activewear”. Sen 9 månader tillbaka har vi tillsammans med teamet hos Huski Wear filat och skruvat på hur vi tillsammans skall ta deras nya idé till marknaden, nu händer det äntligen. Idéen handlar om att skapa ett nytt klädmärke för dig på, respektive på väg till och från, destinationen. Ett klädmärke gjort för äventyr helt enkelt.

Teamet bakom har massor av erfarenhet av modebranschen. Dessutom har de med sig Sport Innovation, en framgångsrik Svensk/Kinesisk texilfabrik med uppdrag åt många kända klädvarumärken. Lägg sedan till ett stycke snabbväxande livsmedelsbolag specialiserat på choklad, varm i skidbacken såväl som kall i mejerihyllan – Huski Chocolate, vilka tillfört en del av sitt brand och dna, så har vi ett grymt gäng.

Huski Wear - klädmärke med globala ambitionerSkidbacken är för övrigt där vi börjar. Det tillsammans med olympiska mästaren i slalom André Myhrer dessutom. André tillhör teamet och kommer säkra att de kläder som levereras från Huski Wear funkar perfekt i skidbacken, oavsett om du kör grön eller svart backe.

Huski Wear - klädmärke med globala ambitionerDu hittar dem på huskiwear.world och givetvis på såväl Instagram som Facebook och LinkedIn. Vi hoppas på din hjälp att få dem och oss att lyckas med det här äventyret – följ dem gärna och sprid ordet!

Kategorier:
  Idé och koncept, Right Thing