Götheborg of Sweden seglar igen!

Nu med en alldeles ny hemsida
Av Henrik Björklund 2 år sen

Skeppet Götheborg of Sweden gör sig redo för seglats. Och tillsammans med Mardi Gras Digital har vi nu avklarat etapp 1 – en ny hemsida.

Snabb leverans

Som du kanske hört så har vi sedan ett tag tillbaka utökat vår familj med en systerbyrå, Mardi Gras Digital. Tillsammans har vi nu inte bara ett bredare tjänsteutbud utan dessutom möjligheten att leverera effektivt och ännu snabbare, men fortfarande lika snygga grejer!

På mindre än en vecka har vi gemensamt tagit fram en ny, enkel hemsida åt skeppet Götheborg.

Ny hemsida med en stabil plattform

Med en ny expedition till Asien 2022 i kikaren såg Götheborg of Sweden ett behov av en ny hemsida med ändrad inriktning, byggd på en stabil plattform. Med ett tätt samarbete med vår systerbyrå Mardi Gras Digital har vi gemensamt styrt skutan i hamn. Vi stod för design och innehåll, medan Mardi Gras Digital därefter tog över för backend- och frontendutveckling.Götheborg of Sweden seglar igen!

Umbraco integrerat med Mailchimp

Resultatet blev en enkel webbsida byggd i Umbraco CMS (content management system), med integrationer mot både Mailchimp för e-postmarknadsföring och Open Street Maps för kartfunktion.

Plattformen Umbraco är lättanvänd, stabil och många hyllar det ofta för sin flexibilitet – en trygg famn att lita på om hårda havsvindar drar in. Möjligheterna är oändliga vare sig det gäller integrationer eller SEO-arbete (sökmotoroptimering) vilket gör det till det perfekta publiceringsverktyget om man vill ha en webb-kostym att växa i.

Götheborg of Sweden seglar igen!

Kategorier:
  Digitalt, Idé och koncept