En gåva som gör skillnad

Right Thing united ställer sig i år bakom Göteborgs Kyrkliga Stadsmission och hjälper våra medmänniskor till att få en godare jul!
Av Matilda Salekärr 6 år sen

I november satt det 300 nallar runt om i Göteborg. De vittnade om hur barn och unga far illa på den plats som ska vara ens trygga punkt – hemmet. Göteborgs Kyrkliga Stadsmission delade med sig av 300 berättelser från verkliga livet. Som en påminnelse för oss göteborgare om att så många runt omkring oss kan lida i tystnad och ensamhet.

Såhär i juletid förbereder sig många familjer för dignande julbord, granar omringade av klappar och alla möjliga godsaker på fikabordet. Men sanningen är den att inte alla har samma möjlighet att fira jul med samma värme och förväntan som så många av oss andra. Oberoende av orsak så finns det otaliga familjer vars julfirande inte lever upp till barnens förväntningar. Eller inte blir av överhuvudtaget.

På Right Thing united valde vi därför att ställa oss bakom Stadsmissionen som Julpartner 2016! I år delar vi tillsammans med Göteborgs Kyrkliga Stadsmission ut 40 matkassar i Göteborg, för att så många som möjligt ska få en god jul!

Med detta sagt vill vi också önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

Stadsmissionen Julpartner 2016

Kategori:
  Right Thing