Nyheter

Har det hänt något intressant på byrån eller i branschen i stort? Sjösätter vi en ny kampanj eller är det kanske dags för ytterligare en av våra populära Kunskapsfrukostar? Introvert eller intressant – nyheter vi på Right Thing united vill dela med oss av hittar du här.
Ledig plats

Vi söker dig som, liksom det mesta av det vi gör idag, ligger i gränslandet mellan design och teknik. Och som kan bidra till att ta våra kreativa kommunikationsidéer vidare och förverkliga dem i digital form – oavsett om det är en interaktiv landningssida, en geografiskt styrd banner på nyhetssajternas förstasidor eller en fullskalig webbplats i WordPress. Du kommer jobba i team med andra experter inom exempelvis SEO, Digitala Media, Sociala Media och film, men…

Läs mer

Kunskapsfrukost LinkedIn

  LinkedIn genomgår just nu sin mest omfattande förändring sedan lanseringen. Tillsammans med Oscar Rydman, Senior Relationship Manager, LinkedIn Norden ger vi er möjlighet att förstå vad förändringarna betyder för dig, nu och framöver. Oscar har också lovat dela med sig av LinkedIns vision för den framtida utvecklingen. LinkedIn utvecklas kontinuerligt men just nu påverkas du som användare mer än på länge. Inte minst genom att gränssnittet i datormiljön förändras i grunden. Konsekvensen är ett…

Läs mer

Ett regnigt Göteborg välkomnade under onsdagseftermiddagen stadens senast namngivna spårvagn och årets Kulturpristagare, Anna Mannheimer. Efter snabbt omrigg av ljudteknik, flyttades 21:e prisutdelningen in i vagnen, tack vare att staden bjöd på sitt härligaste väder.

Läs mer

Vi som jobbar med kommunikation brottas ofta med den här frågan. Det vi säger måste vara tillräckligt innehållsrikt för att vara intressant. Men det måste även vara tillräckligt lite för att inte bli för mycket. Då blir man glad när man hittar en så här vacker definition av vad enkelhet (simplicity) är.

Läs mer