Som kommunikationsbyrå är det viktigt att studera, analysera och lära sig allt som går om de tekniker och verktyg som finns tillgängliga. Annars skulle vi inte kunna hjälpa våra kunder att utveckla sina affärer. Men förutom att enbart erbjuda råd och strategier till kunder bestämde vi oss 2012 för att sprida kunskapen lite längre. Vilket nu har resulterat i två böcker. En om att skapa affärer genom att ta till vara på potentialen i digital marknadsföring och en som förklarar hur du bäst använder plattformen LinkedIn.

Internet of Sales

Skapa affärer och få fler kunder med hjälp av digital marknadsföring och social försäljning!

Boken hjälper dig att förstå utmaningen med digital marknadsföring, bryta ner den i bitar och ta fram en strategi för att utnyttja dess fulla potential. Du får dessutom handfasta konkreta råd om hur du etablerar ditt företag på en rad plattformar för sociala medier – i syfte att öka försäljningen genom internet.

Nå framgång på LinkedIn

Gynna din karriär, öka din försäljning och bredda ditt kontaktnät!

Boken lär dig hur du ska tänka och agera på LinkedIn för att nå bästa möjliga resultat. Du får också veta hur du skapar en profil som arbetar för dig och får tips på hur du bygger ett kontaktnät som gör detsamma. Dessutom får du lära dig hur du ska göra för att kontinuerligt generera nya möjligheter, som gynnar både karriär och affär.

Om författaren

Författare till båda böckerna är vår VD Henrik Björklund. Han är en nyfiken, driven person som kort och gott kände “Här finns det möjlighet att dela med oss av vår expertis!”. Han har dessutom lång erfarenhet av att använda digitala verktyg för att skapa affärer och kan det här med att vara pedagogisk. Under åren har han till exempel arbetat med införande av design- och affärssystem samt e-learning men nu landat i digital och social marknadsföring, projekt- och affärsutveckling. Hör gärna av dig till honom om du vill veta mer!

Köp bok

Antal

Totalsumma: 0 SEK exkl. moms

Kontaktinformation


Fraktkostnad och bokmoms 6 % tillkommer. Betalning sker via angivet bankgiro i det kvitto som bifogas med leveransen.